designfoto

date: 12-02-2019

# 106.468 alloy wheels
# 66.397 tyres
# 2.286 truck tyres
# 831 steel wheels
# 1.523 TPMS sensors
# 13.064 suspension
# 10.000.000 + connections

 

De oplossingen die Qweon data engines u kan bieden

Uiteraard bent u niet in staat om alle producten zelf op voorraad te houden. Om die reden werkt u samen met importeurs en groothandelaren. Veelal kunt u middels een online toegang in de voorraden van uw leveranciers zoeken naar beschikbaarheid en prijzen. Maar kijkt u ook altijd bij al uw leveranciers ?

Dit doet u niet. U kijkt veelal uit gemak of gewoonte maar bij een select aantal leveranciers, behalve wanneer een product moeilijk verkrijgbaar is, wil men de vergeten leveranciers ook nog wel eens raadplegen. Daarvoor dient u dan de online omgeving van elke leverancier apart te raadplegen wat een behoorlijk tijdrovend proces is.

Komen onderstaande situaties u bekend voor?

     
Herkenbaar ?   De oplossing !
     
U kijkt vaak bij maar een paar van uw leveranciers naar de beschikbaarheid en prijzen.
  ► Qweon toont al uw leveranciers, hun beschikbaarheid en hun prijzen in uw eigen omgeving. Een scherm openen volstaat dus voor alles. Geen beperkingen.
     
U dient telkens een calculatie te maken om te komen tot een verkoopprijs.   ► Middels het BackOffice kunt u al uw prijsstellingen instellen en toekennen aan een onbeperkt aantal klantgroepen. Zowel B2C als ook B2B.
     
Uw B2B klanten vragen voortdurend telefonisch naar prijzen en beschikbaarheid.   ► Uw B2B klanten kunnen in uw systeem inloggen voor prijzen en de beschikbaarheid, ook die van uw leveranciers. Elke B2B klant is gekoppeld aan een bepaalde klantgroep met daarvoor geldende prijsstelling.
     
Er dient altijd iemand binnen uw bedrijf aanwezig te zijn die een prijsopgave (verkoop) kan doen.   ► Doordat u uw eigen calculatie methoden heeft vertaald naar uw verkooppakket kan iedereen, ongeacht functie en positie, een prijsopgave doen. Dit vergroot uw personeelsflexibiliteit.
     
Het maken van offertes is tijdrovend, met name in drukke tijden zoals de winterperioden.   ► Middels de offerte functie realiseert u, of uw B2B klant, binnen 1 minuut een pdf of e-mail offerte voorzien van alle afbeeldingen, bandenlabels en mogelijk alternatieve opties.
     
Het uitzoeken van een breedset banden als ook de beschikbaarheid van de set is zeer tijdrovend.   ► Middels de autozoek functie worden de voor- en achterband naast elkaar getoond in het resultaten scherm en kunt u meteen de beschikbaarheid ervan inzien.
     
U beschikt niet altijd over de kennis of een set velgen, staal of lichtmetaal passend is voor een bepaald voertuig.  

► Middels de autozoek functie worden de juiste velgen getoond met daarbij de juiste bandenmaat. De juistheid van deze informatie wordt gegarandeerd door de betreffende importeur of fabrikant van het getoonde product.