Support

Qweon

Truckbanden software van Qweon

Qweon Data Engines is erin geslaagd een compleet balie verkooppakket te ontwikkelen voor de Truckbanden Industrie. Naast de tienduizenden autobanden, lichtmetalen en stalen velgen en TPMS-sensoren biedt Qweon haar gebruikers nu ook de mogelijkheid truckbanden middels het pakket te koppelen aan eigen en externe voorraden, te offreren en te verkopen.

Truckbanden softwaremodule van Qweon

Deze merk onafhankelijke software koppelt tienduizenden banden, velgen en TPMS-sensoren met bijbehorende voorraden over meer dan een miljoen koppelingen aan alle voertuigen. De focus ligt vooral op het gebruik als balie verkooppakket voor de banden- en wielenspecialist. Het systeem koppelt alle data zoals deze door de industrie en importeurs ter beschikking wordt gesteld aan eigen voorraden maar ook aan die van leveranciers. Hiermee kan de bandenspecialist producten en hun beschikbaarheid opzoeken, offreren en verkopen.

Qweon: “Hiermee is een tijdsbesparing van maar liefst 90% realiseerbaar bij de inkoop, verkoop en het offreren van banden, velgen, TPMS-sensoren of complete sets.” Wederom organiseerde Qweon Data Engines een informatieavond bedoeld voor belangstellenden uit de banden- en wielenbranche die meer informatie wensen over haar complete balie verkooppakket voor de branche. Deze informatieavond vond plaats op dinsdag 26 januari bij Lenso Europe BV in Goor, voorheen bekend als Alustar. Tijdens deze avond werd extra aandacht besteed aan de nieuwe software toepassing voor truckbanden.

Het persbericht is online te vinden op http://www.amt.nl/werkplaats-onderhoud/nieuws/2016/1/truckbanden-softwaremodule-10148500

Source: AMT Management