Support

Qweon

Qweon lanceert Kentekenkoppeling

Qweon Data Engines (voorheen bekend als WCC Software) heeft onlangs haar kentekenkoppeling gelanceerd. Deze is tot stand gekomen in samenwerking met A2SP.

Zoeken op kenteken
Met de koppeling hebben gebruikers van het verkooppakket voor de banden en wielenbranche nu ook de mogelijkheid om naast het zoeken op autoselectie te zoeken via een Nederlands kenteken. Door het ingeven van een kenteken wordt direct de juiste data gekoppeld aan het voertuig waardoor meteen alle voertuig specifieke informatie worden getoond, zoals de juiste bandenmaten (ook breedsets), stalen velgen, lichtmetalen velgen rekening houdend met het draagvermogen en de geschikte TPMS sensoren.

Data
Door de samenwerking met A2SP beschikt Qweon over een nog grotere hoeveelheid aan data, van voertuiggegevens tot technische details. Hiermee vergroot Qweon haar bereik. Hiermee claimt Qweon de beschikking te hebben over het enige en onmisbare verkooppakket voor de
banden- en wielenbranche. De software is onafhankelijk en omvat tienduizenden banden, stalen en lichtmetalen velgen en TPMS-sensoren met bijbehorende voorraden koppelen aan alle voertuigen.

Het persbericht is online te vinden op http://www.bandenportaal.nl/2016/05/31/qweon-lanceert-kentekenkoppeling

Source: Banden Portaal