Qweon data engines

Qweon

Welke garagesoftware past bij mijn onderneming?

Garagesoftware is een breed begrip waar veel zaken onder (kunnen) vallen. Garagesoftware is speciaal ontworpen voor ondernemers in de automotive sector en helpt erbij alles rondom de garage efficiënter in te richten of te vereenvoudigen. Dat klinkt leuk, maar toch ervaren veel ondernemers moeite bij het zoeken naar het juiste softwarepakket. Logisch, iedere ondernemer hanteert een andere werkwijze. Het vinden van geschikte en kant-en-klare software kan dan ook een lastige klus zijn. In deze blog leggen we je graag uit hoe we hier bij Qweon mee omgaan.

Jouw wens staat centraal

Tijdens het vootraject zullen we je wensen aanhoren. Op basis van je wensen zullen we toewerken naar een voorstel, speciaal gemaakt voor jou. Onze software is namelijk zo ontwikkeld dat we in staat zijn om aanpassingen te doen waardoor het pakket in zijn totaliteit perfect past bij je wensen. Daarmee onderscheidt Qweon zich ten opzichte van de markt. 

Software voor banden- en wielenbedrijven

Onze garagesoftware is inzetbaar voor alle bedrijven in de automotive sector. Qweon beschikt over een grote database met daarin alle gegevens van onder andere honderdduizenden banden en velgen. Dat combineren we met voorraadkoppelingen van leveranciers waar zaken mee wordt gedaan. Qweon stelt daarmee snel correcte prijs-, product- en voorraadinformatie ter beschikking. Door deze werkwijze heeft Qweon in de banden- en wielenbranche hoe dan ook een streepje voor als het gaat om meerwaarde.

Het ter beschikking stellen van correcte informatie klinkt nog wat oppervlakkig. Wat kun je als ondernemer in de banden- en wielenbranche nu écht met deze verhouding:

Passende banden en velgen vinden aan de hand van een ingegeven voertuig of kenteken
Dankzij onze database weten we precies welke velgen op welk voertuig passen en welke banden op de gevonden velgen gemonteerd kunnen worden. Daarmee worden verschillende baliewerkzaamheden vele malen eenvoudiger.

Een webshop opzetten met banden, velgen en andere producten
Een online omgeving opzetten met daarin de banden en velgen die jij verkoopt lijkt een onmogelijke klus. Prijzen fluctueren, het aanbod is gigantisch en het kost veel tijd. Dankzij onze database drukken we al deze problemen de kop in. Wij hebben de productinformatie, weten welke prijzen voor je gelden en dragen zelf zorg voor het onderhoud van data. Kortom, met Qweon lanceer je eenvoudig en zonder zorgen een webshop met banden en velgen.

Inkopen tegen de meest gunstige voorwaarden
Zoals geschreven kennen wij door de koppeling met leveranciers jouw precieze inkoopprijs. Die prijs geven we weer per product waardoor je altijd de meest gunstige inkoopoptie inzichtelijk krijgt. Het te duur inkopen is daarmee verleden tijd. 

Welke garagesoftware past bij mij

Het alles-in-1 garagesoftwarepakket

Met onze database kunnen we veel extra functionaliteiten bieden die ondernemers op verschillende vlakken helpen. Daarnaast beschikt Qweon ook over een werkplaatsplanner, een bandenhotel, een warehouse management systeem en nog veel meer. Voor al deze oplossingen en modules geldt dat we op specifiek niveau aanpassingen kunnen doen om net die extra stap te zetten voor jouw onderneming. 
Op deze manier komen we tot een alles-in-1 pakket waar het jouw onderneming aan niets ontbreekt. 

Om een eerste indruk te krijgen verlenen we graag vrijblijvend toegang tot onze demo-omgeving. Als we dit voor je moeten verzorgen, neem contact op door op onderstaande button te klikken. 

Contact


Source: Qweon data engines