Qweon data engines

Qweon

Qweon B.V. bestaat 10 jaar en geeft € 6.500 weg

Qweon Data Engines bouwt inmiddels al 10 jaar met succes software- en verkoopoplossingen voor de banden- en wielenbranche. Met haar producten biedt Qweon een groot scala aan software oplossingen, welke toepasbaar zijn in vrijwel de gehele branche.

Wat ooit is begonnen als een idee om op basis van een geselecteerd voertuig, banden en velgen te kunnen aanbieden, offreren en verkopen, heeft het zich ontwikkeld tot een allesomvattend verkooppakket met tal van aanvullende modules. In 1999 is door Paul Smedts de aftrap genomen en een begin gemaakt aan de programmering van wat nu bekend staat als Qweon.

De kenteken zoekfunctie, werkplaatsplanner, bandenhotel, Warehouse Management System en recentelijk de voertuig- en werkplaatshistorie module zijn voorbeelden van recentelijke ontwikkelingen.

Qweon verwerkt inmiddels de data van banden, wielen en wieltoebehoren van alle grote spelers in de branche, en dat alles in haar eigen giga-database. Daarnaast is het onderhoudt aan de voertuigdatabase een continu proces geworden om zo altijd up-to-date te blijven. Volgens Qweon haar eigen zeggen is het een sport geworden om altijd iedereen een stap voor te zijn.

Inmiddels verwerkt Qweon jaarlijks bijna 25 miljoen online zoekopdrachten. “Dit zijn aantallen waar ik in het begin van Qweon niet van durfde te dromen”, aldus Paul Smedts – directeur. Toekomstig willen wij iets gaan doen met deze big-data om zo nog meer bedrijven ten dienste te kunnen zijn. “Probeer je maar eens voor te stellen wat voor een schat aan informatie, 25 miljoen zoekopdrachten met zich meebrengen”.


Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Qweon Data Engines, verloot het bedrijf een gratis online verkooppakket t.w.v. € 6.500,- !!!

Via de actiepagina kan men vanaf nu meedingen naar een gratis verkooppakket t.w.v. € 6.500,-


Source: Qweon data engines