Qweon data engines

Qweon

Qweon B.V. biedt nieuwe mogelijkheden voor B2C webshops

Geheel vernieuwde B2C lay-outs           

Door de nieuwe mogelijkheden is Qweon nog beter in staat om aan de wensen en behoeften te voldoen voor de B2C markt. Er is voornamelijk gefocust op de modernisering en gebruiksvriendelijkheid voor consumenten webshops. Met groot succes zijn de eerste webshops inmiddels online.

Leo’s Autoservice, een allround bandenservicebedrijf uit Dirksland, had de eer om als eerste te profiteren van de nieuwe mogelijkheden die Qweon biedt.
Leendert de Berg van Leo’s Autoservice: ‘’Met onze nieuwe webshop zijn wij klaar voor de toekomst. Het design is overzichtelijk, modern en responsive, hierdoor kunnen de klanten op alle apparaten nu eenvoudig bestellen. We zijn er heel erg blij mee en danken Qweon voor de nieuwe mogelijkheden die wij door hun krijgen.’’
Bekijk hier de nieuwe webshop van Leo’s Autoservice  https://www.leosvelgen.nl/


Mobielvriendelijk

Deze nieuwe ontwikkelingen binnen Qweon maakt het nu nog beter mogelijk om per klant een totaalpakket te leveren. Naast de verkooppakketten voor de B2B én B2C levert Qweon ook software voor o.a. werkplaatsplanners en bandenhotels en dat alles volledig responsive met de nieuwste features.


Unieke positie

Door de onafhankelijkheid heeft Qweon een unieke positie in de markt. Naast de maandelijkse 2.000.000 miljoen zoekopdrachten verwerkt Qweon grote hoeveelheden data, van productdata, voertuigtoepassingen tot databestanden van leveranciers.

Nieuwsgierig wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Informeer naar de vele mogelijkheden die wij bieden om uw bedrijf succesvoller te maken.


Source: Qweon data engines