designfoto

date: 12-02-2019

# 106.468 alloy wheels
# 66.397 tyres
# 2.286 truck tyres
# 831 steel wheels
# 1.523 TPMS sensors
# 13.064 suspension
# 10.000.000 + connections

 

De detailhandel

Qweon data engines zijn zeer geschikt als totaaloplossing voor detailhandels bedrijven. De zeer uitgebreide producten database is gevuld met de juiste productinformatie van banden, velgen en TPMS sensoren. De productinformatie bevat alle componenten die bij het product horen in technisch opzicht maar ook prijstechnisch voor zowel inkoop als verkoop. Dit alles gekoppeld aan actuele voorraden op detaillisten niveau maar ook op toeleveranciers- en producenten niveau.

De detaillist kan zeer snel een specifiek product opzoeken waarbij brutoprijs, netto inkoopprijs per leverancier en verkoopprijs direct beschikbaar zijn. Hierbij wordt ook direct de beschikbaarheid en levertijd vermeld. Naast het zoeken op product afmeting of omschrijving kan via het voertuigzoeken of op voertuigkenteken de producten voor het desbetreffende voertuig snel gevonden worden.

In de huidige tijd is het als detaillist moeilijk bij te blijven omdat de consument zeer goed geïnformeerd is. Met de Qweon data engines bent u altijd up to date geïnformeerd wat een belangrijk stuk gereedschap is om u als detaillist te onderscheiden in de markt.